Windows 10 Genuine GRATUIT

La ora actuala este clar pentru toti ca Windwos 10 va fi oferit ca upgrade gratuit pentru cei cu Windows 7 si 8.  Dar daca nu ai Windows 7 sau 8 si totusi vrei Windows 10, care este posibilitatea legala de a obtine gratuit si legal o copie Windows 10 Genuine?

Solutia ne este oferita de Microsoft. Daca esti inscris la Windows Insider Program si rulezi versiunea Windows 10 build 10130 atunci vei primi gratuit si legal upgrade la varianta finala a sistemului de operare. Iar aceasta versiune va fi Genuine.

Ce trebuie sa faci pentru a obtine Windows 10 Build 10130? Te inscrii in programul Windows Insider (link aici), alegi apoi ca vrei sa dezvolti aplicatii pentru Windows 10 si mergi la pagina de download. Pe aceasta pagina alegi ca vrei sa descarci versiunea .ISO a Windows 10, ca nu o vrei prin Windows Upgrade sau daca o vrei prin Windows Update…. Copiezi product key intr-un fisier sigur, alegi limba de instalare pentru Windows 10 si… aproape gata. Trebuie sa mai astepti cateva minute, in functie de viteza de internet, sa descarci ISO-ul cu Windows … GRATUIT.

Sursa: blog.windows.com

EDIT: in decursul dupa amiezii cei de la Microsoft au edidat postarea de pe site scotand cuvantul GENUINE, lasand lucrurile in suspans spunand doar ca celor ce ruleaza Windows 10 Insider Preview li se va oferi posbilitatea de upgrade la varianta finala.

Tagged under: , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: