Toshiba face update la seria de laptopuri Satellite

La IFA 2015 cei de la Toshiba au prezentat noile laptopuri Satellite P50-C si Satellite P50t-C dotate cu procesoare Intel Skylake din cea de-a sasea generatie. Pana la aparitia acestor laptopuri pe piata, cei de la Toshiba au inceput upgrade-ul seriei P50 la procesoarele Intel Broadwell.

Broadwell este arhitectura care a inlocuit Haswell, fiind o miniaturizare si o imbunatatire a acesteia din urma. Skylake nu face altceva decat sa adauge noi optiuni arhitecturii Broadwell si sa o faca mai performanta. Exact asa cum s-a intamplat cu arhitecturile Ivy Bridge si Haswell: prima a miniaturizat si inlocuit Sandy Bridghe, a doua a adus noi seturi de instructiouni si numeroase optimizari.

Laptop Toshiba Satellite P50-C

Toshiba Satellite P50-C

Toshiba Satellite P50-C pastreaza acelasi design ca pana acum, in afara procesorului schimbat aducand doar modificari minore. Atat P50-C cat si P50t-C vor fi disponibile cu display HD, Full HD sau Ultra HD, iar Toshiba Satellite P50t-C oferind si un display touchscreen.

Nici laptopurile de gaming de la Toshiba nu au scapat reimprospatarii hardware, atat Toshiba Satellite P70-B cat si Toshiba Qosmio X70-B avand acum un aer mai proaspat.

Toshiba Satellite P70B

Toshiba Satellite P70-B

Laptop jocuri Toshiba Satellite P70B

Toshiba Satellite P70-B

Placa video la aceste laptopuri a fost inlocuita cu una mai performanta, AMD Radeon R9 M365X cu 2GB sau 4GB memorie GDDR5 128 bits, 640 shadere grupate in 10 CU (Compute Units), 40 TMU si 16 ROP. Ca si performanta, R9 M365X este asemanatoare cu placa video pentru desktop AMD Radeon R7 250, ambele placi video folosind acelasi chip Venus PRO.

Laptop Toshiba Qosmio X70-B

Toshiba Qosmio X70-B

Toshiba Qosmio X70-B ofera laptopuri din gama premium in diverse configuratii, diferenta dintre acestea fiind data de cantitatea de memorie si capacitatea de stocare. Toate laptopurile sunt dotate cu procesoare Intel Core i7-4720HQ, cele mai intalnite procesoare pe laptopurile de gaming ale anului 2015.

Tagged under: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: