Starcraft 1 poate fi jucat direct in browser

Au trecut 17 ani de la lansarea primului joc Starcraft. De atunci si pana acum s-au intamplat multe pe piata jocurilor pentru computer, insa pentru nostalgicii acestei versiuni nu s-a petrecut nimic important asa cum s-a intamplat pentru impatimitii Heroes of Might and Magic III care au primit de la Ubisoft o versiune Full HD iar diversi dezvoltatori au lansat orase si carctere noi.

Iata insa ca un developer pe nume Ryuta a reusit sa porteze Starcraft in HTML5, astfel ca acesta sa poata fi jucat direct in browser.Pe GitHub se gaseste un repository ce contine tot ceea ce este necesar pentru a rula Starcraft direct in browser, fara a fi nevoit sa instalezi nimic. Descarci arhiva de pe GitHub, o dezarhivezi in computer si lansezi aplicatia din fisierul index.html

Starcraft HTML5

Starcraft HTML5 Topwer Defense
Starcraft 1 in browser HTML5

Desi in acest moment nivelele de joc sunt la stadiul de demo, Zerg/Terran/Protos si cladirile sunt complete, animatia este completa, o parrte din harti sunt gata, iar caracterele pot si controlate intocmai ca la jocul original. Iar cei ati jucat acest joc folosind “cheat codes” trebuie sa vi le adiceti aminte deoarece aceste coduri sunt valabile si in browser.

Sursa: github.com

PS Inainte de a descarca jocul arunca o privire si pe varianta online.

Tagged under: , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: