Samsung trimite reclame prin intermediul centrului de notificari

In goana dupa profit a producatorilor de smartphone-uri cu Android, acestia incearca sa gaseasca noi si noi solutii de aduce bani.

Primii care au inceput sa trimita reclame posesorilor de smartphone-uri au fost cei de la HTC, companie aflata la ora actuala intr-o cadere libera in ceea ce priveste profitul.

Reclamele de care vor avea parte utilizatorii de smartphone Samsung sunt dintre cele mai variate, unele ascunse ca si cum ar fi “Reminder”, insa toate venite prin intermediul Samsung Push Service: sa cumnperi o masina noua, sa urmaresti un serial TV sau o emisiune, sa cumperi noul Samsung Galaxy S6 s.a.

Reclame Samsung

Reclame Samsung Smartphone

Reclame Samsung Smartphone

E de asteptat ca cei care au cumparat telefoane scumpe de la Samsung sa protesteze impotriva acestei hotarai a companiei. E frustrant sa dai 2500 – 3000 de lei pe un smartphone si sa primesti reclame ascunse sub forma unor notificari sau remindere.

Mai mult ca sigur si alte companii vor urma drumul deschis de HTC si Samsung, avand in vedere ca profitul producatorilor de telefoane mobile cu Android este foarte mic, coborand de multe ori la 1 cent pentru un smartphone entry-level.

Si multi dintre noi am ales Android tocmai pentru a avea libertatea sistemului de operare si  pentru a nu fi obligati sa folosim doar o singura aplicatie. Exact ca cei ce aleg sa utilizeze Linux in defavoarea Windows.

Sursa: slashgear.com

Tagged under: , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: