Samsung Marshmallow OTA Update

Conform unui program aparut pe internet, Samsung a planuit updateturile la Android 6.0 Marshmallow in trei faze. Faza intai este programata in aceasta iarna (decembrie 2015 – februarie 2016), faza a doua in celelalte luni ale anului viitor iar faza a treia este in curs de aprobare.

In prima faza vor beneficia de update cele mai noi modele, Galaxy Note 5 si Galaxy S6 Edge+ ce vor primi actualizarea in luna decembrie (se pare ca unii utilizatori de Note 5 deja au primit acest update). Samsung Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 4 si Galaxy Note Edge vor primi actualizarile in lunile ianuarie – februarie 2016, in timp ce Galaxy S5 si Galaxy Alpha sunt in curs de aprobare.

In cea de-a doua faza sunt incluse modele relativ noi: Galaxy A8, Galaxy A7, Galaxy A5, Alaxy A3, Galaxy E7 si Galaxy E5.

Faza a treia, aflata in curs de testare si aprobare, cuprinde tabletele Galaxy Tab A de 9.7 si 8 inch.

Cei cu modele mai vechi, ca Galaxy S4 sau Note 3 nu sunt luati in calcul pentru update oficial la Android 6.0 Marshmallow. De altfel, singurul producator ce a afirmat ca va face update si la modelele mai vechi este Sony, care a anuntat ca de Android Marshmallow va beneficia si Xperia Z2.

Android 6.0 Marshmallow Samsnung OTA UpdaeAndroid 6.0 Marshmallow Samsnung OTA Updae

Pentru cei ce nu sunt in lista dar doresc update la Android 6.0 exista mereu varianta XDA Developers. Necesita mai multa munca, dar se vor bucura de un Android optimizat si curatat de aplicatiile producatorilor.

Sursa: phonearena.com

Tagged under: , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: