Samsung intampina probleme de supraincalzire cu Snapdragon 820

Noul chip SoC Snapdragon 820 ce va aparea anul pe piata va fi folosit initial de peste 30 de dispozitive. Printre acestea se numara si Samsung Galaxy S7. Conform unui raport din Business Korea, ce intre timp a fost sters de pe site, Samsung intampina mari dificultati in a racirea procesorului.

Compania lucreaza momentan la un patch pentru controlul chipsetului pentru a elimina aceasta problema insa se ia in calcul inclusiv folosirea heat pipes pentru disiparea caldurii.

De ce tine mortis Samsung sa foloseasca noul chip Snapdragon pe Samsung Galaxy S7 in conditiile in care propriile procesoare Exynos sunt capabile sa ofere performante excelente?

Raspunsul vine tot din interiorul companiei, deoarece noile procesoare Snapdragon 820 sunt produse in fabricile Samsung folosind tehnologia 14 nm FinFET si cu cat acest procesor va fi folosit si pe alte dispozitive in afara de cele Samsung cu atat mai multi bani vor intra in conturile companiei.

Oricum, se zvoneste ca vor fi doua variante de Samsung Galaxy S7: una dotata cu chipul Snapdragon 820 si una dotata cu procesor Samsung Exynos 8890 cu arhitectura modificata.

Sursa: sammobile.com, businesskorea.co.kr

Tagged under: , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: