Samsung Galaxy S6 Active

Dupa ce zvonurile anuntau un nou model de Galaxy S6 si au aparut chiar specificatiile oficiale ale acestuia, cei de la Samsung au recunoscut oficial ca va aparea un nou model in aceasta serie: Samsung Galaxy S6 Active.

Fata de modelul de baza, noul Galaxy S6 Active aduce unele noutati interesante:

  • certificare IP68 impotriva prafului si rezistenta la apa pana la 1.5 m adancime timp de 30 minute
  • certificare MIL-STD-810G – rezistenta ridicata la socuri mecanice, temperaturi extreme, radiatii s.a.
  • butoanele capacitive Android au fost inlocuite cu butoane fizice
  • acumulatorul este cu 35% mai mare decat la modelul de baza, fiind acum de 3500 mAh in loc de 2550 mAh cat are Samsung Galaxy S6

In rest, cu exceptia dimensiunilor si a greutatii, specificatiile sunt aceleasi. Noul model pastreaza de la Galaxy S6 displayul S-AMOLED de 5.1 inch QHD (2560 x 1440 pixeli), aceleasi camere foto de 5MP si 16MP, procesorul Exynos 7420 Octa-Core, nu are slot pentru cardul SD si beneficiaza de wireless charging prin intermediul unui dock separat. Sistemul de operare al noului telefon este Android Lollipop 5.0.2.

Noul telefon se va vinde in SUA incepand cu 12 iunie exclusiv in reteaua AT&T si va costa  695$. Cand va ajunge in Europa, inca nu se stie, dar daca va ajunge acest lucru se va intampla cel mai devreme in toamna.

In ceea ce priveste pretul, ca o concluzie personala in urma analizei preturilor din SUA si din Romania, acestea vor fi cu 15-20% mai mari.

Sursa: att.com

 

Tagged under: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: