Samsung Galaxy S5 Neo cu procesor Exynos

La un moment dat Samsung a uimit piata de telefoane mobile prin aparitia unor dispozitive cu pret accesibil, aproape identice cu unele modele de varf. Initial au circulat zvonuri cum ca ar fi clone chinezesti, dar pe urma totul s-a edificat:  Samsung Galaxy S3 Neo era doar o ultima incercare de fructificare a unui model de succes.

Se pare ca aceeasi transformare se va intampla si cu Samsung Galaxy S5, “noul” Samsung Galaxy S5 Neo urmand sa aiba in mare parte aceleasi specificatii, ba chiar va beneficia si unele imbunatatiri.

Samsung Galaxy S5 Neo va avea un procesor octa-core Exynos, fata de Snapdragon 801 cu care este dotat S5, camera frontala de 5MP si primara de 16MP (identice cu cele de pe Galaxy S6 si Galaxy S6 Edge), conectivitate LTE-A, Android Lollipop 5.1 si cu siguranta va avea noua interfata TouchWiz UI de pe Galaxy S6 Duo.

S5 Neo va fi disponibil atat in varianta single-sim cat si dual-sim, restul caracteristicilor fiind identice cu cele de la Galaxy S5: display Super AMOLED Full HD (1920 x 1080 pixeli), 16GB stocare interna, 2GB memorie RAM, 142 x 72.5 x 8.1 mm si 145 grame, precum si acelasi acumulator de 2800 mAh.

Data aparitiei acestui model inca nu este cunoscuta, dar cu siguranta fanii Samsung cu buget restrans abia asteapta aceasta lansare. In ceea ce priveste pretul, asa cum s-a intamplat si in cazul Galaxy S3 Neo, este de asteptat ca acesta sa fie ceva mai mic decat la modelul initial.

Sursa: sammobile.com

Tagged under: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: