Samsung depaseste estimarile financiare pe 2015

Comania coreana Samsung, cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, a anuntat rezultate financiare peste asteptari pentru ultimul trimestru al anului 2015 ca urmare a vanzarilor crescute de smartphone din ultimul timp.

Daca in ultimul trimestru al anului trecut vanzarile gigantului din Corea de Sud au fost de 47.4 miliarde KRW, acum pentru Q3 2015 vanzarile estimate sunt de 51 miliarde KRW, cu 7.6% mai mult, ceea ce va aduce la un profit total de 7.3 miliarde KRW pe ultimul trimestru, comparativ cu 4.1 miliarde KRW anul trecut. Asta inseamna o crestere de 78%.

Aceste date sunt cu mult chiar si peste previziunile celor mai optimisti analisti financiari, rezultatele uimind inclusiv compania coreana care se astepta chiar la oo stagnare sau chiar reducere a profiturilor din cauza invaziei de telefoane chinezesti. Insa se pare ca cumparatorii au apreciat foarte mult atat noile Samsung Galaxy Note 5 si Samsung Galaxy S6 Edge Plus, cat si modelele mai consacrate ca Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge dar si Samsung Galaxy A7.

Sursa: samsungtomorrow.com

Tagged under: , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: