Samsung a anuntat versiuni noi de Galaxy A3, A5 si A7

Samsung a anuntat oficial ca va reimprospata linia de smartphone-uri Galaxy A prin lansarea de noi modele Galaxy A3, Galaxy A5 si Galaxy A7 care le vor inlocui pe cele actuale.

Toate cele 3 smartphone-uri vor pastra in linii mari designul industrial actual insa va primi imbunatatiri de insipratie Samsung Galaxy S6 si Galaxy Note 5, asa cum este sticla pe ambele fete ale dispozitivului si culoarea culoarea pink gold care nu era disponibila pana acum.

Samsung Galaxy A7

Specificatii noul Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A5

Specificatii noul Samsung Galaxy A5

Samsung Galaxy A3

Specificatii noul Samsung Galaxy A3

Dupa cum se vede toate cele 3 smartphone-uri au un grad de similitudine, Galaxy A5 si Galaxy A7 fiind foarte apropiate din punct de vedere hardware, doar dimensiunea displayului facand diferenta intre ele. Galaxy A3 ramane entry-level-ul serieri cu un display de 4.7 inch 1280 x 720 pixeli, fara suport pentru retelele WiFi de 5GHz, memorie RAM si procesor mai slabe decat la celelalte doua telefoane. Aici mai adaugam si lipsa senzorului de amprente, insa acest lucru nu este neparat foarte important.

Inca nu se stie cu exactitate ce procesoare vor folosi noile smartphone-uri, insa cu siguranta acestea vor fi Exynos produse de Samsung. Pretul cu care se vor vinde noile telefoane nu a fost facut cunoscut, insa se asteapta ca acestea sa fie asemanatoare cu cele de la modelele actuale.

Sursa: samsung.com

Tagged under: , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: