Probleme pentru LG Watch Urbane 2nd Edition LTE

LG Watch Urbane 2nd Edition LTE promitea sa fie un adevarat smartphone de dimensiuni reduse, permitand introducerea unui SIM card in ceas, efectuarea si primirea de apeluri direct pe ceas si acces la internet 4G fara a fi nevoit sa-l conectezi mai intai la smartphone si conexiune wireless independenta de telefon.

Lucrurile se anuntau foarte promitatoare pentru LG cu acest ceas, a fost deja lansat in SUA la AT&T si incepand de maine putea sa fei comandat si la Verizon. Insa… smartwatch-urile au fost oprite de la vanzare.

LG explica retragerea: “inginerii nostri au descoperit probleme hardware ce afecteaza utilizarea dispozitivului. Dupa investigatii amanuntite s-a decis retragerea Watch Urbane 2nd Edition LTE…”.

Watch Urbane 2nd Edition LTE

Faptul ca problemele descoperite sunt foarte grave se arata in continuarea comunicatului: “Daca dispozitivul va mai fi disponibil in viitor vom decide mai tarziu. Pentru moment, prioritatea noastra este ca doar dispozitivele ce indeplinesc standardele noastre de calitate sa fie disponibile spre vanzare. Ne cerem scuze pentru acest inconveninet”.

Desi initial zvonurile spuneau ca Watch Urbane 2nd Edition LTE  are probleme software cu Google Now, conform specialistilor LG acestea sunt de natura hardware si s-a decis retragerea de pe piata.

Tagged under: ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: