Nu stii ce telefon sa alegi? Te ajuta Google Which Phone

Fiind deseori pus in situatia de a cumpara un smartphone spun cu mana pe inima ca alegerea e foarte dificila. Buget, performante, “ce stie sa faca“, aspect, ecran, sunet… si atunci cand alegerea e aproape gata apare inevitabila intrebare: “Oare celalalt nu-i mai bun?“. Si totul se ia de la inceput.

Pentru a veni in ajutorul celor ce cauta telefoane cu Android, cei de la Google au lansat aplicatia Which Phone, o aplicatie ce are rolul de a te ajuta sa-ti alegi mai usor telefonul in functie de caracteristicile principale pe care le doresti si in functie de utilizarea noului telefon.

Calitatea pozelor, a sunetului, productivitate, social media, gaming, calitatea si durata convorbirilor s.a. sunt doar cateva din criteriile ce vor fi luate in calcul, iar la final vei primi 3 recomandari de telefoane si principalele lor specificatii.

Google Which Phone este o aplicatie interesanta, usor de folosit, dar vei descoperi ca are un minus evident: putine telefoane in baza de date. Sunt doar telefoane ce se pot achizitiona de la principalii furnizori de telefonie din SUA, dar pentru curiozitate si divertisment aplicatia merita incercata.

Sursa: android.com

Tagged under: , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: