Kyocera. Tu ti-ai spalat telefonul mobil azi?

Orice smartphone poate fi spalat. Problema este ca unele nu mai functioneaza dupa aceea. Insa nu si Kyocera DIGNO Rafre care este un smartphone ce poate fi spalat cu sapun normal intalnit in toaleta oricarei case.

Smartphone spalat cu apa si sapun

Telefoane mobile waterproof sunt multe, insa care chiar sa reziste sub apa sunt putine. Am avut exemplul Sony Xperia Z3 care de fapt era waterproof in conditii de laborator, asa cum a recunoscut ulterior Sony. Iata ca producatorul japonez Kyocera vine sa spele onoarea japoneza si va pune in vanzare saptamana viitoare primul smartphone waterproof pe bune ce poate fi spalat cu sapun sub jet de apa.

Kyocera real waterproof smartphone

Ideea japonezilor a plecat de la studiile ce arata ca smartphone-ul este unul dintre cele mai murdare obiecte cu care omul intra in contact. Asezam smartphone-ul pe unde apucam, il folosim in baie, in bucatarie, in autobuz, in metrou, mergand pe jos… oriunde avem posibilitatea. Dar nu ar fi mai frumos ca o data ajunsi acasa sa putem scapa de toata mizeria si microbii acumulati peste zi?

Kyocera DIGNO Rafre mai are inca o caracteristica speciala: transmite vibratii prin intermediul oaselor si cartilagiilor de la nivelul fetei pana ce acestea ajung la ureche. Astfel se creeaza un sunet cel putin la de clar, daca nu mai clar ca cel de la difuzor. Aceasta functie este foarte utila in special in mediile foarte zgomotoase ce te-ar impiedica sa porti o convorbire normala la telefon.

Restul caracteristicilor sunt standard pentru un telefon mobil mediu: display de 5 inch, camera de 16 MP, Android 5.1 Lollipop. Display-ul este acoperit cu un strat supliementar din sticla Asahi Dragontrail X glass ce permite spalarea.

Pretul noului smartphone va fi in jur de 464$ in Japonia si se pare ca nu va depasi granitele acestei tari. Stie cineva magazine online japoneze ce livreaza si in Romania? Magazine chinezesti sunt multe, dar japoneze?

Tagged under: , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: