iPhone 6S va avea 2GB memorie RAM

Conform unor benchmark-uri aparute pe Geekbench 3 si facute pe un prototip de iPhone 6S, se pare ca noul smartphone al celor de la Apple va avea 2GB RAM in loc de 1GB cat are iPhone 6 si iPhone 6 PLUS.

Insa suprizele nu se opresc aici, adevarata performanta fiind aratata de scorurile obtinute in ceea ce priveste procesorul. Astfel, in testul sigle-core, iPhone 6S a acumulat 1811 puncte, scor care este mult peste orice dispozitiv cu Android. In testul multi-core noul device a adunat nu mai putin de 4577 puncte, un scor la care dispozotivele cu Android pot doar sa viseze. In acelasi test multi-core, iPhone 6 PLUS a obtinut doar 3000 de puncte.

Bineinteles ca noul iOS 9 ar trebui sa aduca si el imbunatatiri de performanta, astfel ca iPhone 6 S ar trebui sa ofere cu cel putin 50% performanta superioara fata de iPhone 6. Pana pe 9 septembrie cand are loc lansarea noului smartphone Apple, trebuie sa tratam si acest benchmark ca pe un zvon deoarece rezultatele s-ar putea sa nu fie chiar atat de bune… sau poate ca da.

Sursa: phonearena.com

Tagged under: , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: