HTC One A9 “Aero”

Despre HTC One A9 se tot vorbeste de ceva timp, cu atat mai mult cu cat este telefonul care ar trebui sa scoata compania din pasa neagra. HTC One A9 este telefonul de care se leaga sperantele fanilor dar si a producatorului.

Conform zvonurilor, smartphone-ul trebuia lansat pe piata inca din luna septembrie, cand a fost anuntat HTC One M9 Supreme Camera Edition (despre care am scris aici) cu camera principala de 21MP, OIS (Optical Image Stabilization) si laser auto-focus.

Pana ce va aparea oficial pe piata, imagini noi aparute cu HTC One A9 “Aero” ne arata un smartphone foarte elegant, o combinatie intre HTC One M8 si Apple iPhone 6. Conform zvonurilor, noul smartphone va avea display Full HD de 5 inch, procesor Android Snapdragon 617 SoC (octa-core, 1.5 GHz), 2GB memorie RAM, 16GB stocare interna cu posibilitate montare cardSD, camera principala de 13MP, acumulator de 2150 mAh si, bineinteles, Android 6.0 Marshmallow.

HTC One A9 HTC One A9

HTC One A9 HTC One A9

Nu mai este mult timp pana la sfarsitul anului si HTC va ramane fara surpriza de sarbatori, de aceea lansarea ar trebui sa fie in urmatoarele saptamani. Pana ce telefonul ajunge sa fie disponibil in Europa si SUA… sarbatorile s-ar putea sa treaca. Asta doar daca HTC nu ne pregateste o lansare globala, cu disponibilitate imediata in toate colturile lumii.

Sursa: @OnLeaks

Tagged under: , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: