Google a lansat Android Pay pe Google Play

Initial disponibila ca un update pentru cei care au instalat Google Wallet, noua aplicatie este acum disponibila in Play Store pentru toti cei care doresc sa o foloseasca. Android Pay a fost lansata la inceputul anului fi este o metoda de plata NFC pentru smartphone-urile cu Android.

In esenta Android Pay este succesorul Google Wallet, desi acesta din urma nu va disparea, fiind in continuare folosit pentru platile P2P. Android Pay va functiona pe orice smartphone ce ruleaza Android 4.4 KitKat sau mai nou, iar hardware-ul telefonului suporta NFC. La inceput serviciul de plati va fi disponibil doar in SUA si va suporta o gama diversa de carduri bancare.

Pe siteul Android Pay sunt mentionate magazinele ce suporta Android Pay, insa avand in vedere ca serviciul utilizeaza NFC va putea fi folosit in orice magazin ce suporta plata prin atingere. De asemenea va putea fi folosit si in aplicatiile ce au parteneriat cu Google pentru Android Pay, lista acestor aplicatii precum si lista cartilor de credit/debit acceptate fiind disponibila pe siteul Android Pay.

Tagged under: , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: