Descarca Windows 8.1 gratuit

Daca pana acum doreai sa-ti reinstalezi Windows 8.1 pe computer  dar nu aveai la dispozitie mediu de instalare, trebuia sa descarci o copie a sistemului de operare de pe siteul Microsoft, dar pentru asta era necesar sa ai product key.

Pentru a ajuta utilizatorii sa descarce mai repede o noua versiune de Windows 8.1, cu toate updateurile la zi si sa o instaleze mai usor, Microsoft a creat Windows Media Creation Tool, o unealta ce iti permite sa descarci legal Windows 8.1 fara a avea la dispozitie product key.

Pentru asta trebuie sa intri pe pagina Windows Media Creation Tool, apesi pe butonul Create media si vei descarca in computer un fisier executabil. Ruleaza acest fisier, alege limba, versiunea de Windows si arhitectura (x86 sau x64). Apasa Next si in fereastra urmatoare vei trebui sa alegi ce vrei sa faci cu imaginea de Windows 8.1 ce se va descarca: creezi un stick USB bootabil sau o salvezi in calculator in format .ISO.

Et voila, cel mai simplu mod de a obtine Windows 8.1 gratuit in mod legal. Folosind aceasta metoda vei sigur ca vei avea un Windows curat, nemodificat – cum se intampla de cele mai multe ori daca il descarci de pe torrent si…legal.

Sursa: Redmond Pie

Tagged under: , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: