Cyanogen OS va include Microsoft Cortana

Va aduceti aminte ca la un moment dat Cyanogen anunta cu surle si trambite ca vrea sa “recupereze” sistemul de operare Android de la Google si sa-l transforme in ceva maret? Si s-a batut moneda pe asta pana s-a auzit ca la aceste eforturi Cyanogen a “pus umarul” si Microsoft.

Iata ca acum eforturile comune Cyanogen – Microsoft se materializeaza incet-incet prin integrarea Cortana in Cyanogen OS. De fapt prea mult spus “OS” pentru ca Operation System este Android, dar da mult mai bine sa spui Cyanogen OS, Oxygen OS, Aliyun OS s.a. decat sa spui Android.

In fine, pentru fanii produselor Microsoft, e bine de stiut ca Cyanogen OS va integra si Cortana. Ceea ce este foarte bine pentru consumator. Cu cat concurenta e mai mare, cu atat beneficiarul va avea servicii mai bune. Ideea este ca… nu prea da bine aceasta portare facuta de Cyanogen, mai ales dupa ce spui ca “ai bagat un glont in capul Googlesemnezi un parteneriat cu Microsoft si anunti ca vrei sa integrezi Cortana in Android. Integrare, nu aplicatie.

Pentru cei mai sceptici de calitatea serviciilor Cyanogen, sa nu uitam ca ei sunt artizanii principali ai portarii pe Android a Microsoft Office, OneDrive sau Skype. Si au facut-o foarte bine.

Tagged under: , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: