Ce stim pana acum despre iPhone 6S

O data cu apropierea toamnei fanii Apple asteapta nerabdatori sa vada cu ce noutati va veni noul iPhone 6S. Desi zvonurile aparute sunt foarte putine, se asteapta ca aceasta lansare sa se faca o data cu lansarea noului iOS 9.

Iata si cateva dintre noutatile pe care le-ar aduce noul smartphone, conform msn.com

Force Touch

Aceasta tehnologie care a debutat pe Apple Watch si a fost ulterior preluata si de ultimele MacBook isi va gasi drumul si spre cele mai noi smartphone-uri Apple. Tehnologia Force Touch ofera touchscreenului capabilitatea de a  face diferenta intre o apasare usoara si una puternica, in acest fel largindu-se gama de gesturi multitouch ce pot fi efectuate cu mai putine degete.

Butonul Home

Inca de la primul iPhone cei e la Apple au folosit un buton fizic pentru “home”. Se pare ca acesta va fi inlocuit cu unul virtual capabil sa citeasca amprente. In acest sens Apple detine numeroase patente unul dintre acestea referindu-se la includerea in display a functiei de scanare a amprentelor.

Camera

Datorita faptului ca smartphone-urile Apple sunt foarte subtiri, nu mai exista loc destul pentru o camera “clasica”, astfel ca se asteapta folosirea lentilelor multiple pentru a fotografia imagini de calitate DSLR. Si in acest sens exista cateva patente Apple, iar achizitia companiei israeliene LinX cu siguranta are legatura cu noile camere de fotografiat de pe iPhone.

De asemenea FaceTime va suferi imbunatatiri majore, avand posibiltatea sa foloseasca rezolutii Full HD, suport pentru 240 fps slow-motion, panorama si blitz.

Procesor

Procesorul noului smartphone va avea chip A9 si deja este in productie in uzinele Samsung. De asemenea este de asteptat ca memoria sa se dubleze, de la 1GB la 2GB.

Carcasa

Datorita problemelor aparute cu faptul ca iPhone 6 se putea indoi, cei de la Apple vor folosi la noul iPhone 6S acelasi material ca la Apple Watch Sport, un aluminiu mult mai rezistent. Grosimea telefonului va avea de suferit, noul smartphone urmand sa fie cu 0.2 mm mai gros decat actualul iPhone 6.

Waterproof

Conform unui patent inregistrat in SUA, Apple incearca sa ofere protectie impotriva umezelii in noile dispozitive nu prin sigilarea carcasei, ci prin tratarea componentelor interne cu un strat special de protectie, iar conectorii vor fi protejati cu silicon.

Culori

In termeni de culoare se asteapta ca Apple sa introduca si telefoane Rose Gold pentru a a se alinia liniei cromatice Apple Watch.

Stocare

Este de asteptat ca noul iPhone 6S sa ofere stocare minima de 32GB, facand astfel disparute telefoane cu 16GB memorie interna.

iPhone 6C

Desi iPhone 5C nu s-a bucurat de un succes prea mare, se pare ca Apple are in plan lansarea unui iPhone 6 cu carcasa colorata din plastic. Insa acest lucru se pare ca se va intampla abia in 2016.

Antena

Apple dezvolta noi materiale care sa arate ca aluminiul dar care sa permita undelor radio sa-l strabata. Cel putin asa arata un patent Apple publicat saptamana trecuta in SUA, ceea ce va duce la disparitia liniilor de plastic de pe iPhone 6 si iPhone 6 Plus ce mascheaza antenele.

Conform unor zvonuri Vodafone, noile telefoane vor fi disponibile la precomanda in SUA incepand cu 18 Septemebrie 2015, urmand ca livrarea sa se faca incepand cu 25 Septembrie.

Sursa: msn.com

Tagged under: , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: