Asus Zenfone 2 – telefonul care se incarca cel mai repede

Nu doar durata de viata a bateriei este importanta in alegerea unui smartphone, ci si timpul in care aceasta se incarca. Toate noile telefoane mobile sunt dotate cu tehnologie de incarcare rapida, insa nu toate tehnologiile sunt la fel de rapide.

Cei de la Tomsguide au testat viteza de incarcare a mai multor modele de top de smartphone, printre care Samsung Galaxy S6, iPhone 6, One Plus 2, Google Nexus 6, LG G4, Motorola Droid Turbo si Asus Zenfone 2.

Dupa 5 minute de incarcare, Asus Zenfone 2 s-a incarcat in proportie de 17%, urmat de Google Nexus 6 si Samsung Galaxy S6 cu 12%. Dupa 15 minute Zenfone 2 s-a incarcat in proportie de 32%, Galaxy S6 27% si Google Nexus 6 25%, pentru ca dupa 30 minute Asus Zenfone 2 si Samsung Galaxy S6 sa fie la egalitate cu 53% incarcare.

Incarcare rapida smartphone Samsnung Galaxy S6Incarcare rapida Google Nexus

Incarcare rapida iPhoneIncarcare rapida Asus Zenfone 2

Trebuie luata in calcul si capacitatea bateriei in acest proces de incarcare. Cu toate ca are un acumulator de 3000 mAh, Asus Zenfone 2 se incarca cel mai rapid dintre toate smartphone-urile testate. Dupa cum bine se observa din graficele de mai sus, iPhone 6 nici nu conteaza in acest test.

Incarcare rapida Samsung Galaxy S6

Smartphone-ul cu cea mai rapida incarcare este, conform Tomsguide, Asus Zenfone 2. Chiar daca Samsung Galaxy S6 atinge cel mai repede pragul de 100%, Asus Zenfone 2 este smartphone-ul castigator al acestui test.

Echipa i-dei.ro detine ambele telefoane mobile – Samsung Galaxy S6 si Asus Zenfone 2 – si confirma fapul ca testele facute de Tomsguide sunt reale in ceea ce priveste cele doua dispozitive.

Citeste pe i-dei.ro review Asus Zenfone 2 – cel mai convenabil smartphone.

Tagged under: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: