Android 6.0.1 aduce emonji noi si modificari minore

Google a anuntat luni noul Android 6.0.1 Marshmallow, ce aduce un set de emonji noi, modificari minore, dar cel mai important, aduce imbunatatiri de securitate.

Cei care se vor bucura primii de noile emonji vor fi utilizatorii de dispozitive Nexus, acestia fiind primii ce vor primi noul update. Restul utilizatorilor, trebuie sa astepte pana ce firma producatoare va lansa un update, asta in conditiile in care doar cateva dispozitive au primit updateul la Android 6.0.

Această prezentare necesită JavaScript.

Pentru tablete, Google a ales sa modifice bara de navigare, mutand butoanele back si home in partea stanga. Desi minora, aceasta modificare incearca sa schimbe obisnuinta utilizatorilor de a gasi aceste butoane grupate central, ca pana acum. Google a mai avut o tentayiva de modificare a acestor butoane la Honeycomb insa nu a avut succes.

Android 6.0.1 Marshmallow

Sursa foto: arstechnica.com

O modificare neasteptata dar foarte utila este reintroducerea optiunii “pana la urmatoarea alarma (until next alarm) din cadrul modului “nu deranja” (do not disturb), optiune prin care smartphone-ul nu te va deranja pana la urmatoarea alarma, fara a trebui sa definesti o perioada de timp.

Android 6.0.1 Marshmallow Do Not Disturb

Sursa foto: arstechnica.com

Tagged under: , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: