Amazon Underground – magazin de aplicatii gratuite

Dupa ce au avut succes cu programul “aplicatia gratuita a zilei“, ce includea aplicatii ce in mod normal sunt platite dar care erau oferite gratuit de Amazon, compania condusa Jeff Bezos vine cu o idee noua de magazin de aplicatii pentru smartphone: Amazon Underground.

Amazon Underground se instaleaza ca orice aplicatie normala in smartphone si prin intermediul sau poti sa instalezi peste 10. 000 de jocuri si programe GRATUITE, programe pe care daca le iei din Google Play ar trebui sa platesti.

Bineinteles ca dezvoltatorii aplicatiilor vor fi platiti de Amazon, insa nu pentru fiecare aplicatie instalata ci in functie de numarul de minute in care utilizatorii folosesc efectiv aplicatia instalata, astfel ca utilizatorii nu vor plati nimic.

Aplicatii smartphone gratuite prin Amazon Underground

In acest moment, din Amazon Underground poti instala absolut gratuit Office Suite Professional 8, Goat Simulator, Photo Suite 4 s.a. Mai sunt jocuri asa numite “gratuite” dar la care trebuia sa faci diverse cumparaturi ca sa poti trece de un anumit nivel. Cu Amazon Underground aceste probleme au disparut, acum putand sa joci absolut GRATUIT titluri ca: Frozen Free Fall, Star Wars Rebels: Recon Missions, Angry Birds Slingshot Stella, Looney Tunes Dash! si multe altele.

Aplicatii Android Gratis cu Amazon Underground

Pentru a folosi Amazon Underground trebuie sa iei aplicatia de pe Amazon.com si sa o instalezi in telefon / tableta. Aplicatia nu este disponibila pe Google Play din cauza politicii Google. O data instalata aplicatia, toate programele si jocurile GRATUITE sunt evidentiate prin intermediul bannerului “Actually Free“.

Sursa: amazon.com

Tagged under: , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: