Apple nu va mai produce iPhone 7 cu 256GB capacitate de stocare

Asa cum se intampla de foarte multe ori dupa lansarea unui flagship nou, versiunile anterioare devin mult mai atractive pentru cumparatorii fara bugete foarte mari, iar telefoanele iPhone reprezinta cel mai bun exemplu in acest sens. In continuare se vand foarte bine iPhone 7, iPhone 6, iPhone SE si chiar iPhone 5.

De data aceasta insa, cei de la Apple vor sa taie din elanul cumparatorilor de modele mai vechi si au anuntat ca ... iPhone 7 nu va mai fi distribuit in versiunea cu capacitate de stocare de 256GB. Si stim din surse sigure, ca acesta era unul din cele mai cautate modele de iPhone, avand un pret atractiv (3800 de lei versiunea Rose Gold, fara reduceri).

Aceasta miscare a Apple, facuta sa stimuleze vanzarea de iPhone 8 nu este neaparat o miscare gresita, diferenta de pret intre un iPhone 7 si un iPhone 8 de 256GB fiind la noi de 5-700 de lei (in SUA de 100$). Iar pentru banii astia cred ca se merita sa cumperi un dispozitiv mai performant… ca mai atractiv ca design nu poate fi vorba.

Sursa: mashable.com

Tagged under: , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: