Toshiba Satellite C855-2FG – un laptop cu stil

Un laptop simpatic cu design aparte, de culoare alb perlat, cu procesor puternic Intel i5 Ivy Bridge, 4GB memorie DDR3, HDD de 750 GB si display anti-reflective cu rezolutie HD (1366 x 768 pixeli). In ceea ce ma priveste asa ar trebui sa arate laptopul unei femei: un laptop lucrat cu grija, elegant si puternic.

Laptop ToshibToshiba Satellite C855-2FG cu procesor Intel i5a Satellite C855-2FG

Laptop Toshiba Satellite C855-2FG cu procesor Intel i5 2.60GHz


Avand un pret mai mult decat “interesant”, Toshiba Satellite C855-2FG iese in evidenta prin cateva caracteristici importante:

  • Procesor Intel i5 de ultima generatie, cu frecventa de baza de 2.6 GHz, lansat anul acesta pe 1 ianuarie 2013. Prin Turbo Boost 3.0 frecventa acestui procesor creste dinamic pana la 3.0 GHz pentru ambele nuclee active sau pana la 3.2 GHz pentru un singur nucleu activ.
  • Display TruBrite anti-reflective LCD LED cu rezolutie de 1366 x 768 px ce asigura o buna vizibilitate inclusiv in conditii de luminozitate puternica
  • Autonomie indelungata a acumulatorului, pana la 5.5 ore
  • Greutate ce nu pune piedica in transportarea lui de catre femeile active
  • Memorie DDR3 de 4GB cu posbilitate de upgrade pana la 16GB, Toshiba Satellite C855-2FG dispunand de doua sloturi de memorie din care doar unul este ocupat

Cu siguranta ca Toshiba Satellite C855-2FG nu este cel mai puternic laptop de pe piata, dar este unul cu un raport calitate / pret foarte bun, pentru configuratia sa fiind un laptop foarte convenabil ca pret. Desi placa video nu este dedicata, aceasta este performanta, Intel HD Graphics 4000 are procesorul grafic tactat la frecventa de baza de 650 MHz. Ca si in cazul procesorului, frecventa procesorului grafic creste dinamic pana la 1.15 GHz prin intermediul tehnologiei Turbo Boost 3.0. Ceea ce insemna ca dupa o zi de munca poti sa te relaxezi la laptop jucand un joc sau uitandu-te la filmele preferate in format HD. Datorita conexiunii HDMI de care dispune, poti sa te uiti la filme inclusiv pe televizor. (Specificatii tehnice complete Toshiba Satellite C855-2FG)

In ceea ce priveste restul caracteristicilor tehnice, Toshiba Satellite C855-2FG nu este cu nimic mai prejos decat un laptop scump, avand 3 porturi USB (2.0 si 3.0), iesire VGA, audi / microfon, cititor de carduri, conexiune Gigabit LAN, wireless si bluetooth, DVD RW.  Toate acestea cantaresc impreuna 2.3 Kg si arata senzational de bine si costa 2399 Lei in momentul scrierii acestui articol.

PS Nu uitati ca acest laptop beneficiaza de garantia Toshiba “No matter what guarantee”, garantie oferita doar daca va inregistrati laptopul pe siteul Toshiba.

Tagged under: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: