Telefoane mobile numai bune de dat cadou

Cand esti in pana de idei si nu prea stii ce cadou sa faci, cu siguranta ca iti indrepti atentia si spre telefoanele mobile: un cadou de impact, util, ceea ce va face ca persoana careia ii faci acest cadou sa-si aduca aminte de tine foarte mult timp, Dar asta inseamna ca trebuie sa-i faci cadou un telefon foarte bun.

Iata mai jos 3 telefoane mobile care nu costa foarte mult, nu sunt nici foarte ieftine, dar sunt  telefoane bune, testate de multa lume, telefoane care se vand bine, dar mai mult decat atat, telefoane care iti incap in buzunar.

Un smarphone cu procesor de 1GHz si ecran multi touch de 3.65 inch. Dimensiunile telefonului sunt mai mult decat decente, 62.5 x 115.7 x 11.3. Acest telefon, de altfel ca toate celelalte prezentate in acest articol, ruleaza Android. Versiunea prezenta pe Samsung Galaxy Ace Plus este Gingerbread (2.3) cu posibilitate de upgrade la Android 4.0 ICS. Mai trebuie sa stii ca acest telefon are camera foto de 5MP, accelerometru, A-GPS, senzor de proximitate, busola digitala si acumulatorul iti ofera curent pentru cel mult 2 zile (depinde foarte mult de cat vorbesti, de cat navighezi pe internet etc). In momentul scrierii acestui articol pretul acestui telefon era de 859 Lei si raportrandu-l la performantele sale tehnice reprezinta cea mai buna alegere.

Un design aparte cu detalii subtile ce fac diferenta. Cam asa sunt telefoanele mobile de la Sony. In cazul modelului de fata te bucuri de un sunet excelent, o imagine clara si performante de top oferite de procesorul dual-core de 1GHz. Camera foto de 5MP face poze foarte bune si filmeaza la rezolutia de 1280 x 720. Dintre detaliile ce trebuiesc mentionate se numara si senzorul de lumina ambientala (luminozitatea ecranului se modifica in functie de lumina exterioara). Sony Xperia U ST25I are 110 grame si dimensiuni de 54 x 112 x 12 mm. Alte caracteristici si functii tehnice: A-GPS, spatiu de 4GB, display de 3.5 inch, busola digitala, senzor de proximitate, accelerometru si acumulator de 1320 mAh ce va asigura o autonomie specifica smartphone-urilor (maxim 2 zile). Pretul acestui telefon era de 799 Lei in momentul scrierii acestui articol.

Samsung Galaxy Ace 2 I8160 Alb sau Negru

Samsung Galaxy Ace 2 este si cel mai scump prezentat in acest articol, 999 Lei in momentul scrierii. Are un procesor dual-core de 800 MHz, procesor video Mali 400, ecran de 3.8 inch, camera foto de 5 MP cu blitz integrat, filmeaza HD si este disponibil in 2 culori: Alb La Fleur si Negru. Dimensiunile sunt de 62.3 x 118.3 x 10.5 mm iar greutatea de 118.5 grame. Acumulatorul este de 1500 mAh si iti va asigura cel putin o zi de functionare intensa.

Dupa cum se poate observa, toate cele 3 telefoane sunt asemanatoare, iar diferenta va fi facuta doar de micile detalii, de pret si de gusturi, toate cele 3 modele prezentate fiind de dimensiuni acceptabile, ideale atat pentru femei cat si barbati.

Tagged under: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: