Aparate foto perfecte pentru cadou

Alegerea unui aparat foto este un proces mai dificil decat cel al cumpararii unei masini. Sincer, in cazul unei masini stii ca trebuie sa consume putin, sa te simti confortabil si in sguranta, sa aiba o culoare frumoasa. In cazul unui aparat foto insa factorii pe care trebuie sa-i iei in calcul sunt mult mai multi. Insa ofertele, preturile imbatabile, iti vor face alegerea mult mai usoara.

Iata mai jos 3 camere compacte, toate avand acelasi pret, din care cu siguranta vei vrea sa cumperi una, daca nu pentru tine cu siguranta pentru persoana iubita.

FinePix S4200 este un bridge cu super zoom optic de 24x si stabilizator de imagine mecanic. Rezolutia este de 14MP si distanta minima de focalizare de 2cm, iar sensibilitatea ISO poate avea valori cuprinse intre 64 si 6400. Ecranul este din sticla si are dimensiunea de 3 inch. Dar mai mult decat ecarnul, FujiFilm FinePix S4200 are si vizor. Pentru mine asta reprezinta un mare avantaj deoarece folosind vizorul declansarea este mai rapida, lucru foarte bun atunci cand faci instantanee.

Per ansamblu, FujiFilm FinePix S4200 este un aparat foto foarte bun, care iti va deschide apetitul pentru fotografiat si vei dori mereu sa faci mai multe si mai multe poze. Singurul punct slab al acestui aparat este reprezentat de inregistrarea video cu sunet mono. Insa, in momentul scrierii acestui articol, pretul acestui aparat foto compact este de  599 Lei cu card cadou inclus si geanta inclusa reprezinta o afacere foarte buna.

Despre CoolPix L310 ai doar cuvinte de lauda: zoom optic de 21x, 14.1MP, distanta minima de focalizare 1cm, stabilizator mecanic de imagine, functie automata anti-incetosare si inregistare video in format HD si sunet AAC.

Fiind un aparat foto model 2012, produs de o firma renumita in domeniu si cu un meniu usor si intuitiv, Nikon CoolPix L310 este aparatul foto ideal pnetru incepatorii care doresc sa invete arta fotografiatului dar care doresc sa faca mereu imagini de calitate. In momentul scrierii acestui articol pretul acestui aparat foto era de 599 Lei si aveai incluse 3 cadouri: card de memorie, geanta si kit de reincarcare acumulatori.

La inceput am fost reticent in ceea ce priveste acest aparat foto, de aceea nici in articolele precedente nu am scris despre el, insa am avut ocazia sa vad cateva poze facute de un prieten copilului sau de 8 luni si am ramas profund impresionat. Pozele sunt de calitate, atat pe lumina cat si pe semi-intuneric si ai la dispozitie o multitudine de functii automate, una mai interesanta decat alta: panorama, fotografiere 3D, PIP (imagine in imagine sau video in video).

Zoom-ul optic de 26x si obiectivul super angular iti ofera posibilitatea sa faci fotografii impecabile indiferent de ceea ce vrei sa fotografiezi. Calitatea filmelor este una buna, rezolutia fiind HD. In momentul scrierii acestui articol pretul acestui aparat foto era de 599 Lei (fara cadouri).

Tagged under: , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: