Aparat foto Sony Cyber-shot DSC-W730

Aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-W730 - albastruNu stii niodata cand se intampla senzationalul iar tu nu ai aparatul foto la indemana. Ai fi facut fotografia vietii, dar lipsa unui aparat foto mic si bun te-a impiedicat. Previne astfel de intamplari nefericite cu ajutorul aparatului foto Sony Cyber-shot DSC-W730, un aparat de fotografiat compact, nou – aparut in februarie 2013, cu rezolutie de 16.1 MP, cu lentile Carl Zeiss si valori ISO de la 80 la 3200.

Disponibil in mai multe variante coloristice, Sony Cyber-shot DSC-W730 se adreseaza celor ce doresc o camera foto de dimensiuni relativ reduse dar care ofera o calitate foarte buna a imaginii.  Nici in ceea ce priveste calitatea filmelor nu vei avea nimic de obiectat, deoarece acest aparat foto filmeaza HD la 30 fps.

Aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-W730 - roz

Aparat foto digital Sony DSC-W730 – Roz

Daca vrei sa cumperi acest aparat pentru tine sau daca vrei sa-l faci cadou sa stii ca ai facut o alegere insipirata. Nu doar ca este frumos colorat si arata impecabil, dar Sony Cyber-shot DSC-W730 este intra-adevar o camera foto foarte buna. Display-ul de 2.7 inch (Clear Photo LCD) cu rezolutie de 230k puncte va reda fidel imaginile capturate in toate conditiile de lumina, avand 5 trepte de reglare a luminozitatii. Iar daca subiectul este prea departe, nu-ti fa probleme, deoarece Sony Cyber-shot DSC-W730 dispune de zoom optic de 8x si stabilizator optic de imagine SteadyShot care compenseaza foarte bine miscarile aparatului foto permitandu-ti sa capturezi imagini si filme clare, fara blur, chiar si in conditii de luminozitate scazuta.

Aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-W730 - verde

Aparat foto digital Sony DSC-W730 – Verde

Ca sa faci cat mai multe fotografii si sa nu-ti pierzi timpul cu diverse setari, Sony Cyber-shot DSC-W730 dispune de modul Intelligent Auto ce recunoaste tipul de scena pe care vrei sa-l fotografiezi (portret, peisaj, apus de soare, seara etc), iar daca vrei sa fotografiezi tip panorama, selectezi acest mod si aparatul foto va lipi singur imaginile, rezultatul fiind unul superb.

Aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-W730 - albastru

Aparat foto digital Sony DSC-W730 – Albastru

Sony Cyber-shot DSC-W730 dispune de acumulator propriu, Li-Ion NP-BN, reincarcabil ce dureaza aproximativ 220 cadre. Si asta te va scapa de grija cumpararii de acumulatori suplimentari, ca in cazul altor aparate foto. Iar daca vrei sa vezi pozele pe sau filmele HD pe televizor o poti face foarte usor deoarece Sony Cyber-shot DSC-W730 dispune de iesire audio / video.

Aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-W730 - argintiu

Aparat foto digital Sony DSC-W730 – Argintiu

Puncte forte ale aparatului de fotografiat Sony Cyber-shot DSC-W730:

+ senzor Super HAD CCD ½.3” cu rezolutie de 16.1 MP

+ lentile Carl Zeiss Vario-Tessar 8x zoom

+ 35 mm distanta focala, echivalent a 25-200 mm

+ display 2.7 inch Clear Photo LCD cu rezolutie de 230.000 puncte

+ inregistrare video HD 720p la 30fps

+ Stablizator optic de imagine SteadyShot

+ mod Intelligent Auto

+ fotografiere panorama 360 grade

+ detectarea fetei si declansare la zambet

+ blitz cu functia Advanced Flash ce va fotografia atunci cand lumina este mai scazuta, rezultand poze cu expunere perfecta

Aparat foto digital Sony Cyber-shot DSC-W730 - negru

Aparat foto digital Sony DSC-W730 – Negru

In concluzie, Sony Cyber-shot DSC-W730 este un aparat foto destul de performant incat sa nu-I gasesti cusur decat daca esti carcotas. Disponibil in 5 variante coloristice, acest aparat foto este deideal atat pentru femei, barbati si chiar copii. In momentul scrierii acestui articol, la cumpararea acestui aparat foto beneficiai si de 2 cadouri: husa Sony si card SD de 4GB.

Tagged under: , , , , , , , , , , , , ,

2 Comments

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: