Netbook Packard Bell DOT S-C-262G32nuw

Packard Bell DOT S este un netbook  ce se incadreaza in mare in performantele oferite de orice netbook, dar cu un aspect mult mai rafinat, o combinatie de mov la exterior si alb la interior. Netbook-urile nu au fost niciodata foarte performante, la momentul actual gasim multe tablete mult mai performante, insa anumite taskuri nu pot fi facute decat cu un computer. In acest caz, Packard Bell DOT S-C-262G32nuw reprezinta o alegere foarte buna, oferind o putere de calcul buna la un pret foarte mic.
Aspect general
Combinatia de culori mov-alb reprezinta o atractie irestibila in special pentru femei. Toata carcasa netbook-ului este din plastic, de o calitate buna. La exterior plasticul este de culoare mov avand o textura de lemn foarte interesanta. O data deschis, totul devine alb. Textura de lemn se pastreaza si la interior, bineinteles cu exceptia touchpadului. Tastatura este la fel de incomoda ca la orice netbook, datorita lipsei spatiului (dimensiuni 256.5 x 184 x 24 mm).

Netbook Packard-Bell DOTS-C-262G32nuw

Pe laterale  Packard Bell DOT S dispune de 3 porturi USB 2.0, iesiri HDMI si VGA, microfon, audio si intrarea pentru cablul de internet. Daca l-am mentionat sa nu va ganditi cumva ca acest netbook nu dispune de wireless. Are wireless dar nu are bluetooth.

Display-ul este de tip LED cu o diagonala de 10.1 inch si o rezolutie de 1024 x 600 px. Aceasta este de fapt rezolutia minima de la care ne asteptam la un netbook. Ecranul insa este luminos, putand sa vizualizezi filme si fotografii chiar si pe plaja.

Performanta

Packard Bell DOT S vine echipat cu un procesor Intel Atom N2600 Dual Core cu o frecventa de 1600 MHz si 2GB memorie DDR3. Nu este atat de performant ca un laptop, dar… nu e laptop. Cei 2 GB de memorie asigura un multitasking destul de bun, o rulare fluenta a filmelor si o experienta MS Office placuta. Hard diskul este incapator, 320GB iar placa video este una integrata (Intel GMA 3600).

Detalii despre scorurile obtinute de procesorul acestii notebook gasiti aici.

Netbook Packard-Bell DOTS-C-262G32nuw Netbook Packard-Bell DOTS-C-262G32nuw

In ceea ce priveste bateria acestui notebook, ea este una cu 6 celule ce ofera o autonomie de lucru de pana la 8 ore. Din acest punct de vedere… asta insemna o intreaga zi de lucru doar la netbook.  Ceea ce inseamna ca este ca un telefon mobil: seara il pui la incarcat si ziua il folosesti.

Puncte forte

  • Design atractiv
  • Durata de viata a bateriei foarte buna
  • Peformante tehnice foarte bune pentru categoria din care face parte
  • Pret foarte atractiv

Puncte slabe

  • Rezolutia mica
  • Se murdareste repede la interior
  • Tastatura greu de folosit (caracteristica tuturor netbook-urilor)

Concluzie

Punand in balanta plusurile si minusurile acestui netbook, concluzionam ca Packard Bell DOT S-C-262G32nuw ofera o performanta foarte buna pentru un notebook. Nu dispune de cel mai bun display dar este foarte bun pentru aplicatii office, filme si chiar prelucrarea pozelor.

Edit: de curand a aparut la eMag si varianta coloristica negru / violet a acestui netbook si cea negru complet.

Later edit: Acest laptop nu mai face parte din oferta actuala a niciunui magazin. Daca sunteti interesat de un laptop mic, gasiti mai jos o lista actualizata cu laptopurile de dimensiuni reduse ce mai pot fi gasite in magazine.

Tagged under: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: