HP Pavilion Sleekbook rosu – un laptop pentru fete frumoase

Laptop HP Pavilion Sleekbook rosu Da, consider ca acest laptop este ideal pentru fete: aspect gingas dar ce impune respect, design cu detalii fine ce arata tandretea si finisaje deosebite ce exprima grija si atentia. Pe langa toate aceste aspecte, HP Pavilion Sleekbook desi este de 15,6 inch este mai usor decat majoritatea laptopurilor din aceeasi gama, cantarind doar 2,1 kg, iar in ceea ce priveste performantele sale, procesorul Intel i3 de 1800 MHz, memoria de 4GB si placa video dedicata nVidia GeForce GT 630M se achita cu brio de toate taskurile cotidiene, iar atunci cand simti nevoia de ralaxare poti sa vizionezi filmele fara nici o problema, chiar si in format HD.

Particularitatea acestui laptop este reprezentata de lipsa unitatii optice (DVD), de aici rezulta si o parte din greutatea mai scazuta. Nu o are. Se poate folosi o unitate optica externa, dar cel mai bine se foloseste stick-ul USB inclusiv pentru instalarea Windows-ului (procesul de instalare este si mult mai rapid in acest fel). Sa mai spun ca are wireless si webcam, nu cred ca mai are rost pentru ca toate laptopurile din ziua de azi au asa ceva, in schimb am sa mentionez ca are Bluetooth si ca rezolutia camerei web este HD.

Vezi specificatiile tehnice complete pentru HP Pavilion Sleekbook

Daca arunci o privire peste linkul anterior, nu cred ca are rost sa mai discutam despre performantele acestui laptop, fiind dotat cu procesor de ultima generatie de Intel, i3 Ivy Bridge cu 3MB cache si frecventa de 1800 MHz, 4 GB memorie DDR3 (se poate face usor upgrade la 8 GB memorie deoarece doar unul din cele doua sloturi de memorie este ocupat), placa video dedicata Nvidia GeForce GT630M, hard disk super incapator de 750 GB. Toate astea transforma HP Pavilion Sleekbook in cadoul ideal pentru 8 Martie.

Daca vrei sa te joci sa stii ca merg inclusiv jocuri moderne, nu la detalii maxime, dar mai mult decat suficente, iar displayul de 15,6 inch cu rezolutie HD (1366 x 768 px) este indeajuns de bun incat sa-ti faca placere sa lucrezi / joci / vizionezi filme pe laptop. In ceea ce priveste sistemul de racire, trebuie sa mentionez tehnologia HP CoolSense care face o treaba foarte buna, laptopul fiind rece chiar si atunci cand este folosit intens.

Tastatura este comoda, tastele fiind mari, o problema putand fi reprezentata de tastele sageti pentru cei care nu sunt obisnuiti, tastele sus / jos fiind mai inguste decat restul. In ceea ce priveste touchpadul, acesta sensibil atat cat trebuie sa fie, prezinta 2 butoane fizice perfecte pentru apasat atunci cand ai unghii lungi.

Greutatea este scazuta atat datorita lipsei unitatii optice cat si datorita acumulatorului cu 4 celule. Sa nu te gandesti ca daca e cu 4 celule te va tine mai putin. Nu, consumul de energie este optimizat si autonomia va fi undeva in jur de 3,5 – 4 ore. Asta si datorita tehnologiei de racire de care am mentionat mai sus, HP CoolSense care se adapteaza in functie de cat de mult este solicitat laptopul.

Acestea fiind spuse, consider ca HP Pavilion Sleekbook este un laptop perfect pentru femei, atat pentru femeile business cat si pentru femeia moderna si discreta, femeia activa care are grija de casa si copii.

 

Tagged under: , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Back to top
%d blogeri au apreciat: